Taknemmelighed

Hvis du er taknemmelig for det, du allerede har, så vil du også opleve, at der hele tiden kommer mere at være taknemmelig for ❤


Du fortjener at have det godt - det skal du vide og være bevidst om.


Jeg tror på, at det vi siger, er det vi får. Så hvis du hele tiden snakker om alt det, du ikke har, så får du mere af det. Altså mangel på det du ønsker…

Hvis du derimod kan vende det om og sige tak for alt det du har og have fokus på, at der faktisk er noget godt, så kommer der mere godt til dig. Er det ikke vidunderligt ❤


De positive sætninger man kan sige, kalder jeg for tillidsbekræftigelser. Her under kommer jeg med nogle eksempler på tillidsbekræftigelser:

  • ”Jeg er taknemmelig for mit liv. Jeg er støttet af universet og jeg har fuld tillid til, at det giver mig præcis det, som jeg ønsker mig til rette tid.”

  • ”Tak for muligheden for at handle anderledes og derved få en ny reaktion.”

  • ”Tak for at det er trygt for mig at give slip på det i mit liv, der ikke længere gør noget godt for mig. Tak for at jeg kan møde verden i det der er godt for mig nu.”

  • ”Tak for at jeg træffer sunde valg af respekt for mig selv og det liv jeg skal leve længe endnu.”

  • ”Tak for at jeg har et job, der giver mig de udfordringer jeg har brug for. Tak for at mit job giver mig mulighed for at bruge mine kreative styrker og betaler mig godt.”

  • ”Tak for at jeg nu ved, at jeg kun fortjener det bedste.”

  • ”Tak for at penge er mine gode venner, der er der og hjælper mig, når jeg har brug for dem. Tak for at jeg kan hjælpe andre, når jeg har penge.”

  • ”Tak for at mine børn trives og snakker med mig, hvis de har brug for hjælp.”

  • ”Tak for at jeg har et skønt hjem, hvor jeg kan være tryg.”

  • ”Tak for at der er kærlighed nok til alle - og for at jeg nu tager den kærlighed jeg har brug for.”


Dette kræver øvelse at skifte fokus. Derfor vil jeg anbefale, at man som suplement finder ind i den følelse, man ville have, hvis man allerede havde det, man ønskede sig. Mærk den følelse fylde hele kroppen og gør det gerne flere gange om dagen.


Nu til noget, som jeg først fornyeligt er begyndt at arbejde med


I stedet for at dømme andre, være misundelig eller ikke kunne onde andre det gode, så kan du begynde at sige følgende sætning: Tak for at vise mig, at det er muligt ❤


Tidligere har jeg, når jeg har set nogle køre i en dyr bil været uforstående og tænkt, at det var tosset, at bruge SÅ mange penge på det… Nu når jeg ser det, så bliver jeg faktisk glad og siger til mig selv: Tak for at vise mig, at det er muligt ❤ Det er faktisk skønt, at vide, at det er muligt. Det er ikke sikkert, at jeg ville træffe helt det samme valg som dem, men de viser mig stadig, at det er muligt at træffe det valg, hvis jeg vil. Måske skal jeg så ændre noget andet i mit liv, men hvis jeg vil er det muligt. Og det er fedt!

Tak for at vise mig, at det er muligt ❤-sætningen kan bruges i forbindelse med alt. Så hvor dømmer du andre mennesker? Hvor gad du godt, at dit liv var anderledes?


Det har gjort en forskel for mig – og det kan også gøre en forskel for dig ❤


#ærlighedogkærlighed21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle