Lev i nuet ❤

Lige nu… Det er NU du lever ❤


Du kan lade angst- og stresssymptomer, søvnproblemer og lavt selvværd tage over… Eller… Du kan gøre noget andet.


For jeg tror på, at du har et andet valg.


Vores tanker kommer og går, nogle gange føles det som om, at de flyver rundt og aldrig finder ro. Det, der for mig her har været det magiske trick, er en bevidsthed om, at jeg ikke behøver at reagere på alle mine tanker. Det er blot tanker.


Tænk lige over det – det er blot tanker.


Tanker kan fremkalde alle følelser i en. Det kan være fx vrede, tristhed, skam, glæde, jalousi, frygt, forelskelse, overraskelse, interesse eller hengivenhed.

Du kan med det med det samme mærke, hvilke følelser, der er positive og hvilke der er negative. Det er den evne du skal bruge, når du vælger hvilke tanker, du med fordel bør reagere på.


Hvis du vil skabe et liv, der bringer dig glæde og overskud, er det vigtigt, at du ikke reagere på dem alle.


Inden jeg vender tilbage til det, så er det vigtigt at være bevidst om, at man til dels kan styre ens tanker i en bestemt retning. Hvis jeg beder dig tænke på frugt eller nærmere betegnet et æble, så vil dine tanker hurtigt danne billeder af frugter og æbler, der er forbundet med oplevelser og erfaringer du allerede har gjort dig. Hvis jeg beder dig om, at tænke på noget, som du er taknemmelig over, så vil du højst sandsynligt blive fyldt af en positiv følelse, fordi det du er taknemmelig for jo er noget godt.


Dette er også grunden til, at jeg i mit arbejde bruger guidet meditationer, for de kan hjælpe dig til at tænke flere positive tanker. Jo flere gange du hører en guidet meditation, jo bedre vil din hjerne blive til selv at producere disse positive tanker. Det vil den fordi, hjernen tager den hurtigste vej. Den hurtigste vej i hjernen er den vej du oftest går. Så når du har øvet dig med guidet meditation i fx 30 dage, så vi hjernen nemmere vælge den vej med de gode og positive tanker.


Tilbage til tankerne… Når de flyver rundt i hovedet, så kan det være en god idé at stoppe op og undersøge, er disse tanker for mig positive eller negative? Hvis de er positive, så giv den gas. Tænk mere, tænk større og tag handling.

Hvis tankerne skaber en negativ stemning for dig, så giv lige dig selv et øjeblik til at lade disse tanker passere.


Nogle gange tager det 2 sekunder, så er de negative tanker væk og de positive har igen taget over. Andre gange skal du vente længere eller gøre noget for at få de negative tanker til at forsvinde.


Men hvad kan man gøre? Nu skal du tænke på alt det der gør dig glad. Tænk: Hvad kan gøre mig i bedre humør? Så vil idéer komme til dig. Det kan være: Gåture, bestemte mennesker, havearbejde, skrive dagbog, meditere, danse, oprydning, finde en bænk og sidde der og kigge på mennesker, et kys, et knus, et smil… Måske er du kommet på ting, som jeg slet ikke har tænkt på. Det både håber - og tror jeg.


Og så skal vi tilbage til at leve i nuet…


For hvis du lige nu fokusere på noget positivt – lige nu. Så er der ikke plads til negative tanker og bekymringer.


Derfor kan du fylde dit nu med positive tanker, kærlighed og glæde, for det er det bedste middel til at få de negative ting og tanker til at forsvinde.


Bevidstheden er vigtigt. For hvis du er bevidst om, at du faktisk kan gøre noget for at være glad og positiv i nuet, så har du også muligheden for at handle på denne bevidsthed.


Hvis du indimellem glemmer det, så ros dig selv for igen, at få øje på det, så du igen kan være bevidst om dine tanker. Det hjælper ikke noget at slå sig selv oven i hovedet med det. Men det hjælper, at rejse sig der, hvor man er faldet. For så kan man begynde igen. Ikke starte forfra men begynde igen. Find en balance, hvor du føler, at du kan rejse dig igen. Når du har øvet dig, så skal du finde en ny balance osv.


Hvis du vil kan du ved at trykke her få sendt en mail med en øvelse, der fylder dig med positivitet og kærlighed. Det er en øvelse, som du selv nemt kan lave derhjemme.


Hvis du vil kan du også købe en af mine guidet meditationer her. Desuden tilbyder jeg coaching og englekortlæsning, hvis der er noget, du skal mere i dybden med. Book mig her.


Hvor kærlighed er – er frygt en fremmed. Der for gør jeg hvad jeg kan for at sende kærlighed ud ❤


Held og lykke med det ❤


#ærlighedogkærlighed8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Englekort