Det gad jeg godt at være dårligere til...

Kan man mon sige det? Det ved jeg ikke rigtigt. Men jeg vil gerne være dårligere til at slå mig selv i hovedet med den kæmpe hammer, som jeg indtil for ganske nylig gik rundt med...


I virkeligheden vil jeg jo faktisk også gerne blive bedre til at elske mig selv, så det kan jeg jo bare sige... Og det er det, jeg skal til at sige og tænke - for jeg tror på det, når Louise L. Hay i sin bog "Helbred dit liv" siger, at "enhver tanke, vi tænker, skaber vores fremtid".


Så nu skal jeg til at være sød ved mig selv. Det er nemmere end jeg troede. Men der skal heller ikke så meget til, for jeg har ikke behandlet min krop særlig pænt.


Jeg har faktisk kun været tilfreds med min krop i to måske tre år af mit nu 37 år lange liv... Er det ikke vildt! TRE ÅR! Det er sgu ikke nok...


Jeg har på en eller anden måde fået ind i mit (Nu taler jeg jo pænt til mig selv, men engang ville der ha' stået lille grødhoved her...) hoved, at jeg var tyk.


Jeg ved ikke, hvordan jeg har fået den overbevisning. Jeg kan huske følelsen helt tilbage fra 80’erne, hvor man gerne måtte hoppe nøgen rundt i en havevander i børnehaven. Så jeg har virkelig ikke været særlig stor, da jeg første gang har tænkt tanken… Og det er faktisk vildt nok, at jeg ikke kan huske en eneste episode, fra før jeg blev voksen, hvor nogen har prøvet at overbevise mig om det modsatte… Eller det er løgn… Jeg kan huske, at min mors moster sagde til mig, at hun synes, at jeg strålede til en eller anden suppe-steg-og-is-fest, vi var til.


Jeg tror, at der er andre, der har sagt noget til mig fx mine forældre. Jeg har bare ikke hørt det… De andre følelser har larmet SÅ meget i mig, at der ikke er nogen, der har kunnet overdøve dem…


PUHA! Jeg tuder lige lidt!


Jeg har engang lært, at hvis man siger en dårlig ting til sig selv eller andre, så skal der tre - TRE - gode ting til at ophæve det.


Måske er det der, jeg har svaret! Jeg har stået MANGE timer foran spejlet og alle mulig andre steder og snakket grimt til mig selv. Jeg har helt sikkert ikke stået tre gange så mange timer og snakket pænt til mig selv. Bare jeg havde…


Nå, men det har jeg ikke, så nu er det sgu bare med at komme i gang. Jeg talte jo nok pænt til mig selv, da jeg var helt lille. Lad os sige, at de første fire år af mit liv var uspoleret, altså der tænkte og talte jeg positivt om min krop. Så plus de tre år, hvor jeg virkelig var tilfreds med mig selv. Så er der 30 år tilbage, hvor jeg har talt mere eller mindre grimt til mig selv om min krop. Alle de dårlige ting skal jeg nu til at bytte ud med nyt og godt, ærligt og kærligt.


Jeg tror heldigvis ikke, at jeg først om 90 år (så er jeg 127 år) har renset ud, fordi der så er gået tre gange så lang tid. Jeg tror nemlig på, at vi kan give slip på det, vi ikke skal bruge mere.


Jeg er klar til at give slip på alt det ødelæggende og på alt det, der gør mig ked af det.

Jeg er begyndt at slippe vreden og ked-af-det-heden inden den får ordentligt tag i mig. Jeg er allerede blevet meget bedre.


Det skal nok lykkes - jeg tror på det. Følg med i min rejse, hvis du har lyst. Udover, at jeg skriver her, så bruger jeg Instagram og Facebook, hvor jeg i videoer viser jer, hvad der sker inden i mig. I kan finde direkte links nederst på denne side.


Kærlighed og ærlighed

48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Englekort