Englekort

Hvad er det?

Englekort er en bro mellem englene og os mennesker. Der er for det meste 44 kort pr set. Hvert kort har indsigtsfulde, støttende og helbredende besked. Hvis man har brug for mere uddybning, så kan man kigge i den medfølgende guidebog, der kan få hjælpe til forståelse af kortene og den besked, der skal igennem.

Der findes virkelig mange forskellige sæt. Hvis man skal købe et sæt, skal man helt sikker lytte til sin intuition og købe de kort, man er tiltrukket af. Jo klogere jeg er blevet inde for emnet - jo vigtigere er det for mig, hvad dem, der har lavet dem, står for.

Jeg er vild med kortene, som Kyle Gray har lavet. Det er både fordi, at de er smukke, men også fordi han for mig står som et menneske med gode værdier. Fx mener han, at vi alle er lige. Han ønsker, at man skal finde sin egen vej. Hvilket harmonere meget godt med, at jeg selv arbejder meget med, hvad der bringer glæde både ved mig selv - men også rigtig meget sammen med klienter. Glæden er universel, men det der bringer os glæde, er meget individuelt.

Hvis du vil købe et sæt, så anbefaler jeg, at du har set og rørt dem - og helst flere forskellige. Så ved du, at du har valgt dem, der passer til dig. Der findes butikker alle mulige steder, så søg på nettet.


Hvordan bruger man dem?

Helt simpelt kan du stille et spørgsmål og trække et kort. Så er du i gang.

Tit er der i guidebøgerne forskellige forslag til måder at læse kortene på.

For at få svar skal du selvfølgelig læse på kortet, men det er også vigtigt, at du bruger din intuition, så du får hele budskabet med. Måske forbinder du billedet med noget særligt, som ellers ikke står på kortet, så kan det være det, der er dit svar.

Du kan sagtens bruge kortene selv og trække kærlige og opmuntrende budskaber.

Hvis du er usikker eller gerne vil prøve at få læst din kort først, så er du velkommen til at booke en tid hos mig. Jeg er certificeret englekortlæser uddannet af Kyle Gray. Når jeg læser dine englekort, bliver jeg kanal for englene til dig. Så du kan få vejledning fra dine engle, der ønsker at hjælpe og guide dig på din rejse.

En englekortlæsning vil åbne muligheder for dig. Du har din frie vilje til at vælge den vej, der virker rigtigt for dig. Du vil få indsigter og kærlig vejledning, der hjælper dig til at træffe valg ved hjælp fra din intuition. Du kan få svar på de spørgsmål, du har om dit liv, din karriere, dit helbred eller dine forhold.

En englekortlæsning hjælper med at bringe budskaber om kærlighed og støtte ind i dit liv. En støtte, der gennem nye perspektiver hjælper med at fremme din vækst, transformation og forbindelse.

Et kort kan indeholde mange symboler eller budskaber, hvis du vil ha’ det hele med, så anbefaler jeg, at du får dine kort læst af en professionel – også hvis det mod forventningen skulle blive en anden end mig 😉


Håber dette indlæg har givet indsigt - hvis du ønsker mere viden, så har jeg lavet en video, hvor du bl.a. kan høre om, hvad jeg synes, at de enkelte sæt jeg selv har kan. Følg dette link.


Ærlige og kærlige hilsner13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle