Den dag frygten (igen) blev gjort til skamme - og jeg blev AC Horsens (Handelsnetværk) fan

Har lige været til et netværksmøde i AC Horsens Handelsnetværk. Og hvor må jeg bare rose dem til skyerne.


Jeg havde sagt ja, fordi jeg gerne ville ha’ oplevelsen af at være en del af noget større. Og den følelse fik jeg. Jeg gik der fra med følelsen af at være noget værd.


Men vidste du ikke det? Jo, men... Men iværksætter, der møder iværksætter kan bare noget. Alle brænder for en sag - alle vil gerne være den bedste til det de kan og gør. Alle vil gerne kunne mere end det. Alle har noget at give til verden.

OG alle vil gerne hjælpe andre hvor de kan. Tak for det.


For mine fordomme var helt sikkert en usikkerhed i forhold til, hvad der var forventet af mig. Og i virkeligheden forventedes det bare, at jeg var mig - igen TAK!

Det er jo også det, jeg forventer af andre.


Det er dejligt, når andre kan se idéen er god, når andre kan se, at der er brug for idéen. Når andre løfter idéen op på et højre plan end man lige selv havde set.


Måske er det det iværksættere kan. Se muligheder og vækst, hvor andre tænker nej tak, det må nogle andre ordne.


Og de ved hvad man skal igennem. Er det investering i virksomheden for at kunne tjene penge, eller tjene penge for at kunne investere i virksomheden? Hvad kom først? Hønen eller ægget? Svaret er pengene...


Og igen, og jeg skylder dem alt min respekt, så ser de muligheder. Kan du få et legat, hvad gør vi? Du vil gerne være med - og vi vil gerne ha’ dig med J

Fedt, fedt, fedt!

De slipper mig ikke, de griber mig, de viser det netværk, som de har tænkt sig at være for mig. Og mig – jeg øver mig i at tage i mod og lære af nogen, der allerede har gået vejen.


Nu ved jeg hvad jeg vil være, når jeg bliver stor: Jeg vil være sådan en der hjælper andre med at få deres drømme til at gå i opfyldelse.


Og ved I hvad, det er jeg allerede.


Ærlighed og kærlighed24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Englekort