Guidet meditation

Design%2520uden%2520navn%2520(5)_edited_
Design%20uden%20navn%20(16)_edited.png

Guidet meditation er for alle

Find balancen

Ord er et vidunderligt værktøj til at træne, at de positive tanker fylder mest. Det gode ved guidet meditationer er, at du kan bestemme hvilken retning dine tanker skal have. Så hvilket focus ønsker du at give dine tanker? 

Er der uro i kroppen eller hovedet, så kan du bruge de guidet meditationer til at skabe balance. Det er påvist, at meditation giver et lavere niveau af stresshormoner og forbedre koncentrationen.

Meditation skal være let og rart. Det er ikke kun forbeholdt en bestem livsstil. Alle må være med, det kræver ingen bestemte forudsætninger.

Mine guidet meditationerne kan bruges så ofte, som man ønsker. Jeg anbefaler, at de høres hver dag i en måned, hvis man ønsker at lave en ændring i sit tanke mønster. 

Det kommer fra mit hjerte til dig.

Guidet Meditationer

Undersøg og køb dem her

KærligSnak

KærligSnak er til børn og unge, der har brug for dybere kontakt med sig selv og at opbygge selvkærlighed. Et pusterum i dagligdagen, hvor der er fokus på dem og deres følelser. 

Godnat - Gratis

Til dig der gerne vil gøre noget ved din søvnproblemer, begynde at sove bedre, falde hurtigt i søvn og generelt forbedre din søvnkvalitet og blive fri for søvnbesvær.

KropsKærlig

For at elske dig selv, skal du kunne mærke dig selv. Her hjælper jeg dig med at komme ned i kroppen, mærke efter og give slip på det du ikke skal bruge mere.

Godnat - Delux

Til voksne.

Til dig, der gerne vil forkæles lidt mere inden du falder i søvn. Her er øvelsen kombineret med et boost til selvværdet. 

KærligRoPå

Slip frygten, tag styringen.

Har frygten fyldt for meget i dit liv, så kan du bruge denne meditation til at styrke ro'en i dit liv. Så du kan være dig selv uden begrænsninger.

Ønsker?

Er der en guidet meditation du mangler???

Måske er kan jeg lave den. Det kræver, at du kontakter mig med idéen :-) 

Eksamen - kom an

Denne meditation er til dig, der har brug for at finde ro og tro på, at du kan klare eksamen. Den hjælper dig til at visualisere dig positivt selv i forskellige eksamenssituationer.

Lavet til dig

Med udgangspunkt i dine ønsker, fokusområder eller udfordringer laver jeg en meditation, der hjælper dig med din udvikling og at nå dine mål.

Ring - så finder vi ud af det.